Young Living eteriska oljor
Har du kommit i kontakt med eteriska oljor i samband med spabehandlingar eller genom dina bad- och hudvårdsprodukter? Dessa användningsområden är bara några få exempel på den fantastiska historien bakom eteriska oljor. Eteriska oljor har använts i tusentals år på grund av sina enastående kosmetiska egenskaper. Young Living har alltid varit en föregångare när det gäller att göra denna uråldriga tradition tillgänglig i vår moderna tid och har på så sätt introducerat miljontals människor till möjligheter som de aldrig tidigare kunnat drömma om. Den vanligaste framställningstekniken är ångdestillering, men även kallpressade eteriska oljor framställs. Äkta och rena eteriska oljor har enormt mycket större effekt än torkade örter och ger snabba och goda resultat. Varje gång du håller i en flaska med någon av våra eteriska oljor har du i din hand naturens renaste och mest kraftfulla essens.

De eteriska oljornas användning

Genom Young Livings högkvalitativa eteriska oljor får du tillgång till växternas rena essens, som kan användas för doftspridning, inhalering, utvärtes applicering på huden och till massage:

Stimulera till positiva känslor

Tycker du också att den uppfriskande doften från en färsk apelsin livar upp stämningen? De eteriska oljornas komplexa, behagliga och unika dofter påverkar på olika sätt det limbiska systemet, som är hjärnans centrum för känslor och minnen. Eteriska oljor kan vara nyckeln till ett mer balanserat och tillfredsställande känsloliv.

"Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia kosmeettisiin tarkoituksiin sekä niiden henkisesti ja hengellisesti kohottavien ominaisuuksiensa vuoksi. Young Living on aina ollut eturintamassa tuoden tätä ikivanhaa perinnettä nykypäivän käyttäjille ja tiedottaen miljoonille ihmisille mielen ja kehon hyvinvoinnista, jonka he eivät ehkä koskaan ajatelleet olevan mahdollista. Koska öljyt uutetaan pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne uutetaan. Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme, ulottuvillasi on koko luonnon puhdas olemus." -Young Living


Hyvinvoiva keho                                   

Kiireinen elämäntapa kuormittaa ja nakertaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Huono ruokavalio, liikunnan puute ja monet ympäristömyrkyt voivat aiheuttaa kehon epätasapainoa. Eteeriset öljyt ja eteerisiä öljyjä sisältävät ravintolisät voivat tarjota tarvitsemaasi täsmäapua tasapainon palauttamiseen ja parhaaseen mahdolliseen hyvinvointiin: puhdistamiseen, painonhallintaan ja kehon eri osa-alueiden parempaan toimintaan.NÄIN LIITYT HELPOSTI YOUNG LIVING -ÖLJYJEN TILAAJAKSI 


🌸Klikkaa Young Livingin kotisivuille: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

🌸Tulet sivulle, jossa lukee "Valitse oma jäsenyytesi"

🌸Valitse "Jälleenmyyjä" (joka minäkin olen). Saat suosikkituotteittesi vähittäishinnasta 24 % alennusta ja sinulla on mahdollisuus suositella öljyjä ystävillesi ja halutessasi luoda vaikka kokonainen toimeentulo öljyjen avulla tai vähintäänkin oikein mukavaa lisätuloa - ja samalla edistät luonnonmukaisen hyvinvoinnin tukemista niin lähelläsi kuin koko maailmassakin!

Jos olet kiinnostunut öljyistä liiketoimintana (tämä ei siis ole mitenkään pakollista, ainoastaan mahdollisuus), niin ota minuun yhteyttä Messengerin välityksellä, niin ohjaan sinut asiassa mielelläni eteenpäin!

🌸Nyt takaisin sisäänkirjautumiseen: Valitse seuraavaksi "Maa" ja "Kieli", ja vastaa sitten kysymykseen "Kenen kautta tutustuit Young Livingiin?" Klikkaa: "Sain kutsun jäseneltä, ja minulla on hänen tunnusnumeronsa."

🌸Kirjoita kysymyksen alle ensimmäiselle riville minun SponsorID 14871494, ja toiselle riville  SponsorID 14871494.

🌸Tämän jälkeen eteesi aukeaa lomake, johon täytät omat tietosi. Etene ohjelman ohjeistuksen mukaisesti.

🌸Kun olet täyttänyt tietosi eteesi aukeaa erilaisia aloituspakkauksia. Älä kuitenkaan valitse mitään vielä tässä vaiheessa, vaan skrollaa ihan sivun alalaitaan ja valitse ”Jatka ilman aloituspakkausta”.

🌸Pääset nyt varsinaiseen verkkokauppaan eli Young Livingin virtuaalitoimistoon ja öljyjen aarreaittaan! Valitse vasemmasta laidasta Essential Rewards, joka on Young Livingin oma kuukausitilausohjelma. Valitse päivä, jolloin toivot että kuukausittainen toimituksesi tulee ja tee tilauksesi Essential Rewards-ohjelman kautta. Kun tilaat tämän kuukausitilauksen kautta, saat toimituskulut huomattavasti edullisemmin ja keräät pisteitä, joilla pystyt tilaamaan tuotteita ilmaiseksi.

Lisäksi kuukausitilaajat saavat myös ylimääräisiä lahjoja ja promotuotteita. Tämän kuukausitilausohjelman voit halutessasi lopettaa koska vain soittamalla tai meilaamalla Young Livingin asiakaspalveluun (0800-913239).

🌸 Jos haluat seuraavassa kuussa eri tuotteet, niin kirjaudut vain tunnuksillasi verkkokauppaan sisälle ja valitset kyseisen kuukauden tuotteesi. Ohjelma lähettää tästä kyllä myös muistustusviestin.

🌸 Suosittelen lämpimästi aloittamaan kustannustehokkaalla ja monipuolisella Aloituspakkauksella (Premium Starter Kit with Dewdrop (FI), tuotenumero: 546340), jossa saat diffuuserin sekä kaikki tärkeimmät öljyt (12 öljyä), joiden kanssa sinun on helppo päästä alkuun! Sitten vain nautiskelemaan niin ihanista öljyistä kuin Essential Rewardsin eduistakin!

Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää, autan mielelläni! Laita minulle vain viestiä Messengerissä.

HUOM! Järjestelmässä on jossain vaiheessa ollut jotain pieniä bugeja, ja uudet asiakkaat ovat joutuneet täyttämään tietonsa muutaman kerran ennen kuin ohjelma on vienyt prosessin loppuun saakka. Älä siis hätäänny, jos ohjelma heittää sinut aluksi "ulos". Aloitat vain prosessin uudelleen.