Shamanistinen hoito


Shamanistissa kulttuureissa ajatellaan, että sielun katoaminen (soul loss) on syynä vakaviin sairauksiin, jotka oireilevat mielen ongelmina, tyhjyyden tunteena ja fyysisinä sairauksina. Kadonnut sielunpala jättää ihmiseen tyhjiön, joka voi korvautua sairaudella. Shamaanin vaativa tehtävä on poistaa ihmiskehosta mahdollinen tunkeutuja, jäljittää sielunpala henkimaailmoista ja tuoda se takaisin osaksi ihmistä. Eheytynyt ihminen aloittaa sen jälkeen oman prosessinsa opetellen elämään kokonaisena ja terveenä.

Shamanistisen hoidon aihe voi liittyä mihin tahansa asiaan, johon kaipaat elämässäsi selkeyttä, voimaa ja tukea. Onko sinulla ehkä toistuvia ongelmia, kroonisia vaivoja tai voimattomuutta? Onko elämäsi suunta hukassa? Tunnetko itsesi tasapainottomaksi tai onko sinulla muutoksia elämässäsi? Hoidot nojautuvat perinteisiin shamanistisiin menetelmiin, kuten sielunpalautukseen, voimanpalautukseen, puhdistamiseen ja poistamiseen sekä kuoleman ja elämän kanssa työskentelyyn. Hoitotyöskentelyn pohjana toimivat shamanistinen näkeminen sekä rumpu ja ääni, eteeriset öljyt ja kristallit.


Hoidettavan tulee huomioida se, että shamanistinen hoito ja sielun palautus saattaa käynnistää sisäisiä henkisiä prosesseja, jotka voivat alkaa jo ennen varsinaista hoitopäivää. Tämä kuuluu osana sielun eheytymiseen, että persoonakin eheytyy ja vanhat mallit alkavat jäädä pois mahdollistaakseen sielun vapaan toteutumisen. Usein tämä tapahtuu vaiheittain. Moni löytää itsensä uudelleen sielunhakumatkan jälkeen. Ulkoinen maailma ei välttämättä enää kiinnosta, vaan ihminen alkaa kääntyä sisäänpäin ja löytämään vastaukset kysymyksiinsä sisältään. Myös intutio saattaa voimistua. Jokainen kokee sieluneheytyksen aina yksilöllisesti, oman kasvunsa puitteissa. 
Parhaan tuloksen  saat kun otat kolme shamanistista hoitoa noin yhden-kolmen viikon välein. Ensimmäinen hoitokerta avaa yleensä tukoksia ja puhdistaa. Seuraavat hoitokerrat ovat enemmänkin hoitavia. 

Hinta:
1 hoito 160€
2 hoitoa 320€
3 hoitoa 450€

SUOSITUKSET

" Marikan kanssa tehtiin melkoinen matka positiivisessa mielessä! Mystisesti hoidossa palautui puuttuva palanen itsestäni, jollaista en tiennyt puuttuvankaan. Hoidon jälkeen olen kokenut olevani enemmän itseni ja se on vahvistanut käsitystäni siitä, mihin suuntaan olen elämässä menossa. Kaiken kaikkiaan hoito oli todella voimallinen ja voimauttava. Lämpimät suositukset! "
- Krista H -

" Marika did a shamanic healing on me because I was experiencing intense pain in my right shoulder that wouldn`t get better, no matter what I tried. At that time my mother`s death day was coming up and I was swamped with work, not feeling I had the time to grieve. When Marika shared what she saw during the healing it was so accurate - like that I needed to be nurtured like a child. The healing was powerful and I got a fever right afterwards, which really helped me to let go of pain on a physical level and integrate the healing from Marika. My shoulder felt so much better afterwards. Thank you, Marika, it`s obvious you`ve been a healer in many lifetimes!"
- Lilith Moon -


" I would recommend Marika`s shamanic healing sessions. Marika is a really intuitive healer. Her session was absolutely beautiful and I could feel it working on me even though it was long distance. I had physical and spiritual healing! The insights that Marika got were so insightful and made me emotional. I felt a huge shift after the healing! "
- Dawn Love -


                                                             


                        
Talon/henkilön energiapuhdistus         
                       
Toisten ihmisten energiat vaikuttavat meihin enemmän kuin uskommekaan. Olette esimerkiksi voineet juuri ostaa talon, josta todella pidätte, mutta talossa on silti jotain, joka ei tunnu aivan oikealta. Tällöin taloon on esimerkiksi voinut jäädä edellisen omistajan energioita. Jos edellinen omistaja on kaiken lisäksi voinut huonosti tai riidellyt paljon, jäljelle jääneet energiat saattavat olla hyvin raskaita – ja tämä voi vaikuttaa olotilaanne. Energiapuhdistuksella talosta poistetaan kaikki vanhat energiat, jolloin saatte uuden mahdollisuuden hyvinvointiin ja talonne muokkaamiseen omien toiveittenne mukaisesti kaikilla tasoilla.
 
Energiapuhdistus voi myös olla tarpeen, jos henkilö ei tunne olevansa talossa/paikassa ”aivan yksin”. Henkilöstä saattaa tuntua, että häntä valvotaan, hän saattaa kuulla omituisia ääniä tai tavarat kenties liikuskelevat itsestään. Tällöin kyseessä voivat olla nk. eksyneet sielut tai henget. On monia syitä sille, miksi jotkut sielut eivät jatka matkaansa vaan jäävät meidän maailmaamme. Joskus heillä on viesti välitettävänään ennen kuin he voivat jatkaa matkaansa, toisinaan taas he ovat yksinkertaisesti vain eksyksissä. Minun tehtäväni on ottaa heihin yhteyttä ja auttaa heitä jatkamaan matkaansa.
Energiapuhdistus tehdään useimmiten kaukotyöna, mutta myös jossain tilanteessa paikan päällä.
 
Talon/paikan energiapuhdistus sekä raportointi : 250€
Henkilön energiapuhdistus sekä raportointi: 150€
 
Vinkki! Oletko laittanut talosi myyntiin? Nyt voi olla hyvä aika tehdä energiapuhdistus, joka maksimoi talon hyvän tunteen ja auttaa nopeammin löytämään oikean ostajan.


---------------------------------------------------------------------------

Intuitiivinen healinghoito

Tämä hoito on syvästi rentouttava mutta myös energisoiva hoito. Se auttaa sinua rentoutumaan, tasapainottamaan chakrojasi ja puhdistamaan energiasi. Avuksi tässä hoidossa käytän eteerisiä öljyjä, kristalleja, shamaani rumpua ja salviaa.
Tämä hoito sopii silloin kun esim. tunnet itseäsi väsyneeksi, surulliseksi, ilman energiaa, tai koet että haluat ottaa askeleen eteenpäin omassa henkisessä kehityksessäsi. Tämä hoito on myös mainio jos sinulla on vaikeuksia rentoutua ja päässä pyörii koko ajan tuhat ajatusta. Hoito voidaan tehdä paikan päällä tai etä hoitona.

Intuitiivinen healinghoito 78 €